Name : Nothing is Impossible :Dengan SHAKLEE....Badan Sihat ...Ibadah jadi Indah Theme : Life Jurnal tentang kehidupan..kesihatan..dan harapan



Nothing is Impossible


I'm The Sweet Owner

NADIA...MAMA AULIA ALESYA..SEORANG GURU PENDIDIKAN KHAS...SHAKLEEINDIDISTRIBUTOR... MENULIS TENTANG KEHIDUPAN, KESIHATAN .. CATATAN UNTUK ESOK..YANG BAIK TAK SEMESTI BAIK YANG BURUK TAK SEMESTI BURUK.... COD SHAKLEE SEKITAR SHAH ALAM..POST ENTIRE WORLD.. Enjoy~



Berminat..tekan & Beli..

Selepas itu tunjukkan bukti pembelian anda kepada saya bagi memudahkan saya memberi cara dan aturan makan vitamin Shaklee.


CERITA CERITI ...DARI SAYA UNTUK ANDA...


Contact Me

: NadiaMamadeqcha'
: NadiaFauzan
: nadiamamadeqcha_shakleecious

Disclaimer

Penafian: Segala testimoni/ penulisan tentang produk yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.
Awards Liebstar..Dengan izinnya milikku..
Saturday, 20 September 2014 | 1 Possible[s]


Assalamualaikum...Liebstar award....satu award yg Nadia kurang arif..namun tercalon...thanks to IsabellaIdura..rakan maya Nadia yg calonkan..thanks dear.
Okey Ini syarat Award Liebstar nih..yg nadia dapat dr blog Isabellaidura..

Syarat-syaratnya adalah :
  • Sertakan nama dan url sahabat anda yang telah calonkan anda dalam Liebster Award ini.
  • Sila jawab 11 soalan yang diajukan oleh sahabat anda yang mencalonkan anda.
  • Anda wajib mencalonkan 11 blog orang lain yang mempunyai potensi yang besar. Pandai-pandailah anda pilih.
  • Ciptalah 11 soalan anda sendiri untuk mereka jawab. Mereka wajib jawab soalan anda.
  • Maklumkanlah pada 11 sahabat anda yang tersenarai dengan apa cara sekalipun.
                             Ni pula soalan yang diutarakan oleh IsabellaIdura yang perlu dijawab dengan sejujurnya...
       
  Kenapa nak jadi blogger?
  Nadia jadi blogger sebab nak kongsi suka duka kehidupan, nasihat  dan satu catatan untuk anaknda tercinta   semoga boleh dijadikan panduan kelak.Lagipun in sha Allah nih cara mudah untuk sampaikan dakwah.
  Apa pencapaian terbaik awak sepanjang jadi blogger?
Sejujurnya tiada.
Apa pendapat awak tentang blog saya?
Cute. Lots info ..
Jujurnya, awak akan perkenalkan tak blog saya ni kepada kawan-kawan awak yang lain?
ya..
Dah follow saya ke belum?
ya


Ringkaskan, sape diri awak.

Ima Nadia anaknda kepada Datuk A.Rahim dan Datin Siti Rothiah..
Mama kepada seorang puteri Aulia Aleesya...Isteri kepada Fauzan Abdul Razak..
seorang Guru pendidikan khas...Shaklee indi Distributor..

Apa penyakit yang pernah awak hadapi dan rasa penyakit tu terlalu sakit sampai tak boleh diungkap dengan kata-kata.
merupakan seorang pesakit Adenomyosis

                 Pernahkah awak mendoakan supaya orang yang awak benci mendapat malapetaka.hahaha..
                                                  Tidak kerana sebagai muslim aku sayang padamu
Pernahkah awak menghadapi saat yang terlalu sukar dalam hidup? dan bagaimana awak hadapinya?

Biasalah..itulah universiti terbaik yang mematangkan hidup..
Pernahkah anda menangis teresak-esak atau beria-ia?
Ya disaat berkhalwat bersama Dia.Kerana Dia penyimpan rahsia saya.
Kongsikan saat paling anda gembira dan tak boleh lupakan
3 Dis 2005  tarikh pernikahanku...10 Mei 2010..kelahiran Aulia Aleesya

Blogger khaty aiman said...

hye nadia..sweet blog..
jom singgah di http://khatyaiman.blogspot.com

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post