Name : Nothing is Impossible :Dengan SHAKLEE....Badan Sihat ...Ibadah jadi Indah Theme : Life Jurnal tentang kehidupan..kesihatan..dan harapan



Nothing is Impossible


I'm The Sweet Owner

NADIA...MAMA AULIA ALESYA..SEORANG GURU PENDIDIKAN KHAS...SHAKLEEINDIDISTRIBUTOR... MENULIS TENTANG KEHIDUPAN, KESIHATAN .. CATATAN UNTUK ESOK..YANG BAIK TAK SEMESTI BAIK YANG BURUK TAK SEMESTI BURUK.... COD SHAKLEE SEKITAR SHAH ALAM..POST ENTIRE WORLD.. Enjoy~



Berminat..tekan & Beli..

Selepas itu tunjukkan bukti pembelian anda kepada saya bagi memudahkan saya memberi cara dan aturan makan vitamin Shaklee.


CERITA CERITI ...DARI SAYA UNTUK ANDA...


Contact Me

: NadiaMamadeqcha'
: NadiaFauzan
: nadiamamadeqcha_shakleecious

Disclaimer

Penafian: Segala testimoni/ penulisan tentang produk yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapatkan nasihat dari pakar kesihatan.
Basuh..lipat...susun..wangi semerbak..
Wednesday, 17 September 2014 | 3 Possible[s]

Assalamualaikum..wbt...sihat semua..today..nadia....hem nak cita pasal proses yg memang mengambil masa..iaitu..basuh lipat..and susun semua baju baju...dan laundry. Kauorng ader masalah cam Nadia x??

For me..I always..make sure  baju kotor tiada dalam bakul..mesti basuh...danbpaling heaven bila angkat baju..tengah panas...baju bau wangi ja..

even..kalu pergi bercuti..pun..n sampai Nadia ada beli portable mesin basuh bley spin okey..dan portable dryer....hehhe giler obses..kata hubby nadia.(nanti tunjuk yer)...

Dan Kalu holiday selalunya.Kami  bawa satu bag because  I do laundry.SSebab  to both items..mesin basuh n dryers kena bawa. Plus..nadia guna sabun basuh Shaklee..yg marvelous...wangi dan hypoalegenik...coz aulia dan nadia jenis sensitive  skin....and tak kisah di jemur dalam rumah.wangi ja.

Tips..

Sabun Shaklee @Fresh Laundry... amat sesuai untuk yang allergic to any of laundry  products.Especially..yg ader anak exema..kesian tau diorg menggaru bila gatal. 

Jika berminat nak cuba.call me x pun whatsupp @019243423. Dan jangan lupa follow  me at @nadiamamadeqcha_shakleecios.about wonderful Shaklee.

Blogger DiDie said...

nadia, kita singgah blogwalking kat sini.. jemput jenguk ke blog kita ye..
http://serendipity-wp.blogspot.com/

 
Blogger ima nadia a.rahim said...

TQ DIDI...http://serendipity-wp.blogspot.com/

 
Blogger Rebellioncute Mischievous said...

wah rajin sungguh mama Aulia nie.. huhuu selalunya saia kasi sental segala bgai baju kotor 2ari sekali.. tapi kalau dah urgent sngt maka setiap kali mandi pasti sekali dgn sentalan..huhuu
#apa pun done follow mama Aulia.
jemput singgah sini plak ye..http://aienlieyrusli.blogspot.com

 

Post a Comment


Newer Post
Older Post